Ramar till Töreboda

Gemensam transport av ramar och vax till Töreboda.

Inlämning den 21 okt. kl. 14.00-14.30 till Peter Callander på Frejgatan i Götene.

Ramarna skall förpackas i säckar. På varje säck ska det stå Götene Biodlarförening, ditt namn och ditt tel.nr + antal kolli som lämnas in. Skriv också Särbehandlas på lappen. Lappen ska skyddas av plast.

De rengjorda ramarna + nya vaxmellanväggar kan hämtas på årsmötet den 21 nov. Faktura kommer från Töreboda.

Höststädning bigården.

Den 10 nov. kl 10.00 träffas vi för den årliga höststädningen i bigården. Tag gärna med egna krattor. Föreningen bjuder på fika med varm korv.

Höstmöte i Falköping

Anmäl er gärna! Det blir en dag för erfarenhetsutbyte och kunskapspåfyllnad.

Årsmöte den 21 nov. kl. 18.30 i Helenagården i Götene.

Kallelse skickas ut i oktober

Utlämning honungskärl

Utlämning av hinkar kommer även i år att ske hos Kresten Söndergard , Värmagården i Skälvum. Finns det även intresse av att lämna honung på 140 kg:s kärl eller bulk kontakta Kresten enligt nedan. Ring gärna innan ni kommer, tel. 0511-34 31 17, mobil 0720-51 74 42 eller 070-015 57 857.

Socker

Gemensamt inköp av socker kommer även att ske i år. Ni som är intresserade av detta kontaktar Bengt Kling. tel- 0510-54 00 57. Pris bestäms i mitten av juli och skickas ut via mail.

Övriga aktiviteter

Övriga aktiviteter och händelser som dyker upp under säsongen kommer att finnas på anslagstavlan i föreningslokalen.